Huszár Kft.
Szerszám- és készülékgyártás

Géppark

A gépek jó műszaki állapota elengedhetetlen a megrendelőink által támasztott igények kielégítésére. De a pontos gép az csak egy dolog. A szerszámok legalább olyan lényeges elemei a gyártási pontosság elérésének. Szerszámaink bemérését Zoller Optikai mérőgéppel végezzük, így század milliméteres tartományon belüli pontosságot érhetünk el a szerszámkinyúlás és az átmérő ismeretében. Csarnokunk el van látva egy 8 tonna teherbírású híddaruval is a nagyobb alkatrészek biztonságos mozgatása céljából.

Gépparkunk jelentős hányadát az esztergagépeink teszik ki, melyek egy külön szárnyban, de a többi géppel egy légtérben kaptak helyet. Az itt gyártott alkatrészek nagyrészt különböző speciális ötvözetekből, saválló anyagokból készülnek. A legnagyobb megmunkálható mérettartomány átmérőben 510 mm, hosszban pedig 790 mm.

Tovább...


Marógépparkunk kialakításánál a fő szempont minden tekintetben a sokoldalúság volt. Egyaránt rendelkezünk villámgyors nagy főorsó-fordulatú gépekkel könnyűfémek, és elektródák marásához, illetve nagy szerszámlapok és öntvények forgácsolására alkalmas portál jellegű megmunkáló központokkal. Az itt készült gyártmányaink nagyrészt kiváló minőségű, nagy pontosságú alkatrészek. Legnagyobb gépünk megmunkálási tartománya 2250x2200x800 mm. Ezt a mérettartományt azonban 3D-s megmunkálás esetén is tudjuk biztosítani korszerű 5 tengelyes megmunkáló központunk segítségével.

Tovább...


Köszörűink rendszeres karbantartásokon esnek át, így tudjuk garantálni a nagy pontosságot és kiváló felületi minőséget. Gépeink tűréstartománya 0,005 mm.

Tovább...


A szerszámgyártás meghatározó eszköze, mely sok esetben képes kiterjeszteni a megmunkálást olyan extrém formákra is ahol a marógépek használata már nem lehetséges. Huzalszikra forgácsoló gépünk megmunkálási tartománya 300x200x250 mm pontossága 0,01 mm. Elsősorban szerszámok vágóbetéteinek, és azok fészkeinek szikraforgácsolását végezzük rajta.

Tovább...


Minden üzem elmaradhatatlan kellékei az automata fűrészképek. Legnagyobb vágási magasságunk 740 mm.

Tovább...