Huszár Kft.
Szerszám- és készülékgyártás

Egyedi alkatrészek az ipar bármely területére

Cégünk fő profilja az egyedi alkatrészek, illetve a kis és közepes szériák gyártása.
Gyártmányaink többsége szigorú tűrésekkel ellátott, precíz megmunkálást és nagy szakmai felkészültséget megkövetelő forgácsolt alkatrész.
Az ipar bármely területén tevékenykedik is, szolgáltatásaink széles skálájával biztosan ki tudjuk elégíteni megrendelői igényeit.

Extra nagy méretű alkatrészek gyártása

Versenyképességünk megóvása érdekében gyártókapacitásunkat egészen 2200x2250 mm-s befoglaló méretig bővítettük. Ebben a mérettartományban a szerszámlapok és gépalkatrészek gyártása mellett komplex 3D-s megmunkálásra is képesek vagyunk.

Munkánk során megóvjuk környezetünket

Kiemelten fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, melynek érdekében számos intézkedést eszközöltünk. Köztük az ipari hulladékok teljes körű újrahasznosítását, a kommunális hulladék szelektálását, illetve alternatív energiaforrások integrálását üzemünk infrastruktúrájába.

Nem csak legyártjuk, meg is tervezzük

Az alkatrészgyártás mellett tervezési és kivitelezési feladatoknak is eleget tudunk tenni. Vállaljuk ipari automatizálásban használatos leszorító, megfogó rendszerek, egyedi célgépek tervezését, és teljes körű kivitelezését. Pneumatikus és hidraulikus készülékek esetén nyomáspróbázva, átfogó működési teszteket követően adjuk át a termékeket megrendelőinknek. Munkáinkra garanciát is vállalunk.

Pontosan tudni fogja, mikor kapja kézhez megrendelését

A fémmegmunkálási folyamatok egész skálájával foglalkozunk, a tervezéstől az előkészítésen át a kész termékek a biztonságos és sérülésmentes szállítást lehetővé tevő csomagolásáig. Így minden munkafolyamatot egy kézbe adva könnyedén ellenőrizheti rendelése állapotát, és mindig percre pontos információkat kaphat arról, hol jár éppen a folyamat.