Huszár Kft.
Szerszám- és készülékgyártás

Szolgáltatások

Tervező tevékenységünk zömét gyártási automatizálásban alkalmazott felfogó szerszámok, hegesztő-, és ellenőrző készülékek teszik ki. Cégünknél egy kézben összpontosul minden munkafolyamat a tervezéstől a gyártáson keresztül az összeszerelésig, ezáltal rugalmasan tudjuk kezelni a megrendelői igények eseteleges változásait.

Tovább...


Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a forgácsolt alkatrészek gyártása területén. Megrendelőink első sorban autóipari beszállítók, az energiaipari szegmensben tevékenykedő vállalatok, illetve multinacionális cégek az ipar számos területéről. Legyen szó akár egyedi gyártásról, kis- és közepes szériáról, normál vagy nagyméretű alkatrészek forgácsolásáról változatos gépparkunknak köszönhetően állunk mostani, és jövőbeni megrendelőink rendelkezésére.

Tovább...


A szerszámkészítés talán a forgácsolás legnagyobb szakértelmet és felkészültséget igénylő területe. Ezen a téren a pontosság és precizitás elengedhetetlenül fontos egy olyan szerszám elkészítéséhez melynek minden alkalommal ugyan azt a minőséget kell produkálnia a vele készített alkatrészek gyártásánál. Cégünk szinte a megalakulásától fogva vesz részt ebben a szegmensben, fröccsöntő, kasírozó, lemezalakító szerszámok gyártásával.

Tovább...


A készülékgyártás elengedhetetlenül szükséges eszköze a hegesztés. Többnyire hegesztett vázak alkotják a megrendelőink által kívánt célgépek vázát, és egyes elemeit. Hegesztő műhelyünk korszerű, és remekül felszerelt. Elsősorban védőgázas ívhegesztést alkalmazunk. Szakembereink tapasztaltak, sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hegsztés területén.

Tovább...